Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Aflevering 3: Louise

Opmerkingen

3 opmerkingen

 • Feike van Houten

  IK ben zelf gok verslaafd geweest of ben ik het nog ik ben de laatste weken zo bezig met dit onderwerp want ik herken zoveel verhalen de gokwerld is een werld die je voor de gek houd zeg ik nu achteraf 

  Ik ben nu een half jaar gestopt omdat ik sta ingeschreven in cruks maar ik weet wanneer het stopt het is in mijn beleving veel te kort een half jaar als je wil stoppen moet je keihard ingrijpen zeg ik nu 

  Ik weet wat het allemaal heeft gekost relaties werk en heel veel geld nu zeg ik het is het niet waard mensen STOP MET GOKKEN probeer me tijd nu anders in te vullen .

  0
 • Counselor

  Hallo Feike, goed dat je bewust bezig bent met het onderwerp: gokverslaving. Hoe ga jij er zelf voor zorgen dat je niet in de verleiding komt om Crucks op te zeggen na een half jaar?

  Tip: Als ervaringsdeskundige helpt het mij om in de agenda te zetten wanneer een half jaar verstreken is na de aanmelding. Dan schrijf ik mij uit bij Crucks en dan meteen ook weer inschrijven, zo zorg ik ervoor dat ik mijzelf niet kan uitschrijven in een driftige bui. Misschien werkt dit ook voor jou Feike? 

  Wat doe je momenteel zelf om de verleiding te weerstaan?

  Groetjes Jan

  0
 • Feike van Houten

  Ik sta ingeschreven bij cruks en mijn tijd verlengt

  alle reclame,s vermijd ik van casino,s en heb me uit geschreven 

  ik wil graag mijn verhaal delen want het gokken BRENGT JE NIETS 

  pas als je eerlijk bent naar jezelf kan je het gokken stoppen

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.